Florentino Perez bijesan na agente francuskog "wonderkinda"
Perezu se ne sviđa ono što rade agenti mladog igrača

Kraljevski klub želi dovesti velikog talenta, ali ...

Florentino Perez bijesan na agente francuskog "wonderkinda"

S. Pašalić

Real Madrid već neko vrijeme ima na meti francuskog "wonderkinda" Eduarda Camavingu i to ne krije.

Kraljevski klub je prema pisanjima španskog AS-a i francuskog L'Equipea poslao svoju dvojicu iskusnih skauta da pogledaju 17-godišnjeg igrača Rennesa u meču protiv Amiensa prošlog mjeseca.

Camavinga je i pored toga što ima samo 17 godina standardni član francuskog kluba ove sezone i upisao je 23 nastupa u svim takmičenjima i postigao je jedan gol.

Prošlog mjeseca je L'Equipe izvještavao da je Rennes postavio cijenu od 60 miliona eura za Camavingu iako on nema namjeru da još uvijek napušta ovaj klub.

Sada međutim španski Mundo Deportivo piše da je predsjednik Reala, Florentino Perez bijesan na agente mladog igrača.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U Realu nisu sretni zbog stalnih povezivanja Camavinge sa ovim klubom i smatraju da to dolazi od njegovih agenata zbog čega se njegovua cijena povećala na 100 miliona eura i u Kraljevskom klubu smatraju da je to previsoka cijena.

Eduardo Camavinga je rođen u Angoli, ali se preselio u Francusku kada je imao četiri godine, a nedavno je dobio i državljanstvo ove zemlje. Igrač Rennesa važi za jednu od najvećih nada svjetskog nogometa.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi