10

Komentari (10)

Untouchable
@Klicko Tagovat cu te cim potpise za Real. Vidim da ti je trn u oku. Svaki clanak prvi si, pucas od muke haha
Klicko
Igra tamo sa Neymarom,Ramosom,Messijem,Di Mariom,Icardijem dolazi u spansku saban ligu da igra sa Nachom,Palverdeom,Vini Jr hahaa,Vaskezom,Militaom hahahah
user1601076490
Samo što će Real dovesti još 2,3 tip igrača, i imati bolju ekipu od tog hebenog PSG.
ubnt
@Klicko - tako je magarac .
Benzinjara
Ne dolazi u spansku saban ligu vec dolazi u Real Madrid, najveci klub na svijetu. Btw tu saban ligu su zadnjih 20 god igrali svi najbolji igraci svijeta (Ronaldo, Mesi, Ronaldo, Ronaldinjo, Ibrahimovic, Figo, Zidan, Beckham). Apsolutna dominacija klubova iz te "saban" lige u evropskim takmicenjima. O cemu pricas ti?
Klicko
@Benzinjara E bas tako,igrali :D Koga danas imas u toj ligi?VIni jr,Valverde,Depay De jongovi,Suarezu 34 godine.O cemu pricas ti?Ne kazem da nije bila najjaca liga zadnjih 15-tak godina al ona to jednostavno vise nije.
user1576541640
Koji kompleksi hahah..mora da te Real sjeebo pravo, na svakoj im objavi komentarišeš i u snu tipkaš
denimen9
Ne razumije sirotinja El Grande Presidentea
Klicko
korak unazad u karijeri kilijane tigre.Inace prosjek igrac,nista posebno
Klicko
@Ramo Legenda e gdje si ramo prijatelju moj???
Izmete :))
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.