11

Komentari (11)

MojneBaa
Najzlobniji klub na svijetu gledano kroz historiju koji cak i sada u modernom vremenu pokazuje svoje licemjerstvo i poganštvinu ovi navijaci papci bosansko hercegovacki da znaju historiju ovog hala diktatorskog kluba i kako su osvajali trofeje otimali igrace sakrili bi se u rupu ali taa će papak on zavijaa za real
Hudnik
Dobro je smiri se ?, de vode preko mašica
ubnt
Tvornica kobasica ili fc bayern i njihovi kobasičari navijači sada su u delirijumu jer su mislili da će ih vratiti u ligu prvaka . Povecala bi se prodaja kobasica i svi bi bili debeli i veseli . Ali prkno . kobasicari , teoretičari zavjere . Inace ovi sa ovog portala kobasicari imaju svakodnevne veze sa kriminalcem henesom , rumenigeom , laportom , abramovicem , perezom , al kalefijem . tako da samo oni iznose tačne informacije . kobasice na popustu .
Haroldinjo
Kakve veze ima bayern sa ovim
ubnt
nikakve , ali kobasičari navijači se lože ...
krems_krems12
Hoce da dovede Mbapea za 200 miliona eura i onda kuka na sva usta kako je njegov klub u minusu 650 miliona i da treba napraviti super ligu
emial766
Jedini veliki klub sa zdravom ekonomiom je Bayern. Svi u dugovima inace ili imaju ove arpcice sto peru i pumpaju novac u njih.
ubnt
Opet kobasičari i njihova teorija o dugovima . halo kobasičar . od kud ti te informacije ? je li ti to pijes kafu sa rumenigeom i perezom ? Kobasičar , Real Madrid je svemir za vas i za sve ostale . Jedi tu kobasicu i zacepi vise teoretičaru.
Len
Imas ove online nastave slobodno se upisi u prvi razred da malo pismenost obnovis.
Haroldinjo
Pojedi kobasicu od mene
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti