Isfrustrirani Perez je odmah pronašao način da zada udarac igračima Reala!

Svi će se morati zapitati

Isfrustrirani Perez je odmah pronašao način da zada udarac igračima Reala!

Admin Čaušević

Florentino Perez ne voli kada Real gubi, pogotovo ne na najvećoj sceni. Upravo se to desilo u srijedu navečer u revanš susretu polufinala Lige prvaka protiv Manchester Cityja kada je na Etihadu bilo 4:0 za Građane.

Prije utakmice u hotelu u kojem su bili smješteni igrači Perez je posjetio igrače, srdačno se pozdravio sa svima, održao mini govor i poželio im sreću.

Kada je utakmica počela uslijedila je potpuna dominacija Građana te je Real doživio jednu od najvećih evropskih blamaža pošto je engleski tim Kraljevima servirao poker.

Nakon susreta prvi čovjek Reala je odmah pronašao način da kazni svoje igrače, bio je to jasan znak da se svi moraju zapitati šta raditi nakon debakla.

Perezova šutnja je na neki način najveća moguća kazna, ali i opomena svim igračima Reala da se izdanje poput onog protiv Građana više ne smije ponoviti.

I poslije pobjede ili poraza Perez ima običaj da obiđe igrače u svlačionici, a sinoć to nije uradio što jasno govori koliko je isfrustriran.

Oglasi

Mediji bliski Realu tvrde da je Perez jako ljut zbog načina na koji su se igrači Reala prezentirali te da Kraljevski klub čeka napeto ljeto.

Uspješnog predsjednika Madriđana je posebno razočaralo izdanje najiskusnijih fudbalera zbog čega će biti dodatno analizirani ponuđeni ugovori nekim od legionara u svlačionici.

Ipak, bez obzira na debakl Perez nema namjeru mijenjati planove za ljetni prijelazni rok i teško je vjerovati da će dovesti bekove i kvalitetnu zamjenu za Karima Benzemu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Gotovo pa sigurno je da će na Bernabeu doći Jude Bellingham što znači dodatno jačanje veznog reda, pa će biti interesantno da li će Luka Modrić uopšte produžiti saradnju.

Carlo Ancelotti na klupi je za sada siguran, barem tako misli Italijan što je i rekao nakon poraza od Manchester Cityja.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Nije.bitno
Okosnica ekipe igraci koji su se oprostili od profi fudbala samo to jos ne znaju
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi