Fonseca: Džeko i Mayoral? To će biti sigurno jedna od opcija

Razočaran suđenjem

Fonseca: Džeko i Mayoral? To će biti sigurno jedna od opcija

Endin Čaušević

Roma i Sassuolo danas su na Olimpicu odigrali utakmicu bez golova u okviru desetog kola Serije A.

Vučica je imala nekoliko velikih prilika u ovom meču da dođe do pobjede, ali na kraju nisu uspjeli da zatresu mrežu protivnika. Treba dodati i da su igrali s igračem manje jer je Pedro u 41. minuti dobio crveni karton.

Na poluvremenu crveni karton je dobio i trener Paulo Fonseca nakon protesta glavnom sudiji zbog poništenog gola Rome u samom finišu prvog dijela.

"Ekipa je odigrala dobro s igračem manje i ponosan sam na njih. Ne znam zašto je sudija tako lako Pedru dao dva žuta kartona. Njegovo mu suđenje mi se nije svidjelo i to je sve što ću reći", rekao je Fonseca.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Jedno od pitanja bilo je i za Edina Džeku kojeg je izveo u finišu meča, a šansu je dobio Borja Mayoral.

"Džeko se danas baš trudio za ekipu i dosta bio i defanzivno uključen. Opcija je da Džeko i Mayoral igraju zajedno, ali vidjet ćemo. Danas smo pokušali da Pedro igra iza Džeke i taj crveni karton je sve pokvario".

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Sad ti je Pedro kaznjen, nemas koga, stavi njega ispred Dzeke i eto ti kombinacije . Dzeko zna da asistira, a Mayoral je brzi i bolji dribler, mladi naravno..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi