Fonseca ga dobro poznaje: Brazilac stiže u Romu?

Ponuđen je italijanskom timu

Fonseca ga dobro poznaje: Brazilac stiže u Romu?

Trener Rome Paulo Fonseca mogao bi od naredne sezone ponovo sarađivati sa Bernardom.

Objavili su to italijanski mediji, koji su došli do informacija da je 27-godišnji vezista Evertona ponuđen Romi i da čelnici Vučice ozbiljno razmatraju opciju da ga dovedu u svoje redove.

Iako je do prekida sezone više-manje bio standardan u Evertonu, navodno je Bernard izražio želju za promjenom sredine i ponovnom saradnjom sa Foncesom s kojim je od 2016. do 2018. godine osvojio dva naslova prvaka sa Šahtjorom.

Sa dolaskom u Serie A se Bernard povezivao i kada je 2018. godine napustio Ukrajinu, u svoje redove ga je želio dovesti Milan, ali tada je na nagovor Marca Silve otišao u Everton.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ukoliko u Romi procijene da bi im igrač njegovih kvaliteta mogao pomoći, nagađa se da bi Everton tražio između 18 i 20 miliona eura.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi