Fonseca izluđen zbog silnih povreda: Ovo još nisam doživio...

Trener Rome u problemima

Fonseca izluđen zbog silnih povreda: Ovo još nisam doživio...

Trener Rome Paulo Fonseca govorio je danas na press konferenciji pred sutrašnji duel protiv Borussije Monchengladbach o silnim povredama koje su zadesile njegov tim u posljednje vrijeme. 

Cristante, Diawara, Kalinić, Mkhitaryan, Pellegrini, Bouah, Under, Zappacosta, sve su to fudbaleri koji ne mogu igrati sutrašnji meč ili su upitni zbog povreda, a Fonsecu je to očito izludjelo.

"Nikada nisam imao ovoliko povreda u timu u prošlosti. Mislim da je to loša sreća. Moramo se boriti protiv ovih poteškoća i spremni smo to učiniti", kaže Fonseca i dodaje:

"Nemoguće je napraviti neki progres u igri s ovoliko povreda. Nedostaju nam neki važni igrači i to je konstantno tako. To nije nikakav izgovor nego stvarnost", kazao je strateg Rome.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Rimljani se nakon dva kola u grupi J Evropa lige nalaze na prvom mjestu sa četiri boda. Toliko ima i drugoplasirani Wolfsberger iz Austrije, dok Monchengladbach i Basaksehir imaju po bod.

Sutrašnji meč Roma - Borussia Monchengladbach igra se s početkom od 18.55 sati.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mer12
ljetne pripreme na planinama su zakon...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi