Fonseca: Nadam se da će Ronaldo biti ljut nakon utakmice

Roma dočekuje Juventus

Fonseca: Nadam se da će Ronaldo biti ljut nakon utakmice

E. Čaušević

Fudbaleri Rome u nedjelju igraju na svom terenu protiv Juventusa veliki derbi 19. kola italijanske Serije A.

Juventus u Rim stiže po pobjedu kako bi s Interom nastavio borbu za prvo mjesto. No, igrači Rome se neće tako lako predati jer su već pokazali da mogu zadati udarac Staroj dami.

Pred ovaj meč za italijanske medije govorio je trener rimskog kluba Paulo Fonseca. On se najviše plaši svog zemljaka Cristiana Ronalda, ali se nada da igrač Juventusa neće imati mnogo razloga za slavlje.

"Ne znam šta ću mu reći kad se sretnemo, ali se nadam da će on biti ljut nakon utakmice. Naravno, zbog lošeg rezultata", rekao je Fonseca i nastavio.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Juventus ima sjajan tim i najbolji su Italiji pored Intera. Čeka nas teška utakmica i dat ćemo sve od sebe. Igramo protiv odličnog tima, ali za nas je ovo normalna utakmica. Ovakve mečeve svaki igrač voli da igra i nadam se da ćemo na kraju mi slaviti", rekao je Fonseca.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Bhf111
Nazalost male sanse su da Roma pobijedi. Pola panjeva igra. Nek bude 1-1 . Dzeko i Pjanic :D
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi