Fonseca nezadovoljan: Vikao je na Zaniola? Potpuno je u pravu!
Foto - EPA

Trener Rome nije previše sretan

Fonseca nezadovoljan: Vikao je na Zaniola? Potpuno je u pravu!

M. Šljivak

Trener Rome Paulo Fonseca nije previše sretan iako je njegov tim pobijedio Veronu sa 2:1.

Fonsecu je iz takta izbacilo ponašanje mlade zvijezde Nicola Zaniola. On je ušao s klupe i nije napravio apsolutno ništa što se od njega očekivalo.

Bio je toliko loš da je u jednom trenutku Gianluca Mancini počeo vikati na njega na terenu. Fonseca tvrdi da je Mancini sasvim u pravu što je to napravio.

"Potpuno je u pravu što je to napravio. Zaniolo se mora truditi više da pomogne timu. Mora shvatiti da ga nam treba njegova pomoć kada uđe s klupe. Ne dopada mi se njegov stav jer je samo odmagao timu", rekao je trener Rome.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Srećom, Roma još uvijek u svojim redovima ima Edina Džeku. Dijamant je zabio gol koji je na kraju odlučio pobjednika, iako su stvari mogle biti drugačije.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Penderinos
Nemojte tako za plakati ce mali
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi