Birao između Džeke i Mayorala: "Već znam ko će od njih sutra početi utakmicu"

Fonseca otkrio

Birao između Džeke i Mayorala: "Već znam ko će od njih sutra početi utakmicu"

Endin Čaušević

Fudbaleri Rome sutra igraju u gostima protiv Sassuola utakmicu 29. kola italijanske Serije A.

Vučicu nakon reprezentativne pauze očekuje teško gostovanje kod uvijek neugodnog Sassuola, a nekoliko dana kasnije rimski tim igra i prvi meč četvrtfinale Evropske lige protiv Ajaxa.

Paulo Fonseca danas je održao press konferenciju gdje govorio o mečevima protiv Sassuola i Ajaxa, a jedno od pitanja bilo je ko će dobiti šansu u napadu od prve minute Edin Džeko ili Borja Mayoral na šta je Fonseca dao odgovor.

"Ne razmišljam sada o Ajaxu već samo o Sassuolu. Odlučio sam ko će igrati sutra u napadu, a za Evropsku ligu ćemo vidjeti. To su timovi koji žele da imaju incijativu, ali načini na koji napadaju su različiti", rekao je Fonseca i dodao.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Igračima sam na treningu otkrio ko će igrati od prve minute i opet ponavljam znam već ko će igrati u vrhu napada sutra".

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

snupi
Ja izjave i vijesti. Kao da nista nije rakao.
7 0
MethodMan
Dzeko 11ti strijelac u 21 vijeku sa 354 gola prestigao je Wayne Rooneya
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi