Fonseca pokazao trenersku veličinu: U vatru bacio čovjeka koji je tokom sedmice bio u suzama!

Sastavi sa Marassija

Fonseca pokazao trenersku veličinu: U vatru bacio čovjeka koji je tokom sedmice bio u suzama!

Admin Čaušević

Roma će u 20. kolu Serije A na stadionu Marassi gostovati Genoi. 

Najveće iznenađenje u sastavu Rome je svakako Leonardo Spinazzola. Bočni igrač je tokom sedmice bio na korak od Intera, u Rim se iz Milana vratio uplakan, ali je Paolo Fonseca odmah odlučio da ga baci u vatru.

Bh. reprezentativac Edin Džeko očekivano predvodi napad Vučice, dok je u startnoj postavi bilo mjesta za Justina Kluiverta i Cengizia Undera.

Genoa (3-5-2): Perin; Biraschi, Romero, Goldaniga; Ghiglione, Cassata, Schone, Sturaro, Barreca; Pandev, Sanabria.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Roma (4-2-3-1): Pau Lopez; Santon, Smalling, Mancini, Spinazzola; Diawara, Veretout; Under, Pellegrini, Kluivert; Džeko.

Inače, kladionica Mozzart kao favorita u ovom duelu vidi Romu. Kompletnu ponudu pogledajte ovdje.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vence
Nije bola plakao on..nego Politano sto je propao transfer..ovaj je mogao plakati samo sto ide tamo..jer je navijac juventusa i covjek izjavio da mu drago da transfer propao.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti