Zaboravljeni Januzaj seli na Olimpico?

Roma želi da ga dovede

Zaboravljeni Januzaj seli na Olimpico?

E. Škorić

Adnan Januzaj, bivši igrač Manchester Uniteda, mogao bi da bude novi igrač Rome.

Naravno, daleko je sve to od realizacije, ali italijanski mediji su objavili kako je Roma spremna da dovede belgijskog veznjaka nakon što je Nicolo Zaniolo teško povrijeđen i pauzirat će ostatak sezone.

Januzaj ima ugovor s Real Sociedadom do 2022. godine, ali Roma će pokušati da nekom razumnom ponudom nagovori Baske da puste svog prvotimca.

Ove sezone je Januzaj odigrao 13 mečeva u dresu Sociedada i postigao je četiri gola uz četiri asistencije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Belgijanac porijeklom iz Albanije igrao je u Manchester Unitedu od 2013. do 2017. godine, a potom je bio na posudbama u Borussiji Dortmund i Sunderlandu, da bi 2017. potpisao za španski klub.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Nije iz Albanije, nego sa Kosova, rodjak mu je moj komsija pa zato znam...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi