Fonseca pripremio iznenađenje za Staru damu

Roma dočekuje Juventus

Fonseca pripremio iznenađenje za Staru damu

A. Čaušević

Derbi 19. kola Serije A igra se na Olimpicu, Roma će večeras od 20:45 dočekati Juventus. 


Bianconeri će s eventualnom pobjedom imati priliku da preteknu vodeći Inter, dok su Romi neophodni bodovi u borbi za Ligu prvaka.

Trener Vučice Paulo Fonseca je priredio iznenađenje za večerašnju utakmicu jer prema najavama italijanskih medija planira igrati u formaciji s tri štopera.

Roma bi trebala zaigrati u sistemu 3-4-2-1, a štoperski trio će osim Smallinga i Mancinijia činiti još 23-godišnji Mert Cetin.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U veznom redu će pozicije zauzeti Diawara i Veretout, po bokovima će ordinirati Florenzi i Kolarov. Napad će predvoditi Džeko, a podrška će mu biti Zaniolo i Pellegrini.

Inače, kladioničarske kvote za ovaj susret su poprilično izjednačene, a Mozzart bet blagu prednost ipak daje Juventusu. Kompletnu ponudu možete pogledati ovdje.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi