Poznato koji od igrača Juventusa je organizovao zajedničku večer

Ronalda nije bilo

Poznato koji od igrača Juventusa je organizovao zajedničku večer

A. Čaušević

Sredinom sedmice igrači Juventusa su imali zajedničko druženje. 

Na prvu nije bilo poznato ko je organizovao večeru, međutim kako medijima na Apeninima ne može ništa promaći nekoliko dana kasnije poznato je i više detalja.

Tuttosport navodi kako je zajedničko druženje organizovao Leonardo Bonucci kako bi zajedno sa saigračima proslavio produženje ugovora do 2024. godine.

Bonucci ima 32 godine i je jedan od najboljih svjetskih štopera, njegovo nedavno produženje ugovora s Bianconerima jasna je znak gdje želi završiti karijeru.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, na zajedničkoj večeri nije bilo Gianlugija Buffona i Girogija Chiellinija koji su s Bonuccijem dijele svlačionicu od njegovog dolaska u torinski klub 2010. godine.

Zajedničku večeru propustila je i prva zvijezda ekipe, Cristiano Ronaldo.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi