Fonseca: Volio bih odmoriti Džeku i Kolarova, ali to je nemoguće

Trener Rome pred Atalantu

Fonseca: Volio bih odmoriti Džeku i Kolarova, ali to je nemoguće

Trener Rome Paulo Fonseca govorio je na današnjoj press konferenciji pred susret s Atalantom između ostalog i o odmaranju igrača.

Roma, kao i ostale ekipe koje igraju na tri fronta, ovih dana ima pune ruke posla, ali Fonseca poručuje kako sebi ne smije dozvoliti odamaranje ključnih igrača kao što su Aleksander Kolarov i Edin Džeko.

"Volio bih odmoriti Džeku i Kolarova, ali govorimo o dva ključna fudbalera za naš balans i u ovom trenutku je nemoguće držati ih van tima. Sutra će biti nekoliko izmjena u odnosu na posljednju utakmicu i igrat će Smalling", kaže Fonseca.

Pred samu utakmicu kaže sljedeće:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Moramo ostati fokusirani, još nismo ništa napravili. Samo smo pobijedili u posljednje tri utakmice. Još uvijek imamo dosta toga da učimo i da napredujemo te moramo ostati čvrsto na zemlji".

Susret između Rome i Atalante igra se sutra od 19.00 sati.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Da je pamwtan ne bi igro za bosnu posranu, ionako je ispala, nego on majmun ce doci. Fino nek kaze proslw godine CR i lessi su se odmarali sad ja odmaram od repke
0 2
Blokiran
Cekamo iducu vijest o dzeki ovo je tek sesta od jutros
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi