Fotografija duela Nainggolana i Biglije u centru pažnje: Ko je koga faulirao?

Detalj sa derbija della Madonnina

Fotografija duela Nainggolana i Biglije u centru pažnje: Ko je koga faulirao?

Fudbaleri Intera i Milana u ovim trenucima igraju Derby della Madonnina. 

Iako se od same utakmice očekivalo mnogo, ni jedni, ni drugi za sada nisu ponudili nikakvu posebnu partiju, pa je rezultat pred sami kraj još uvijek 0:0.

Jedan vrlo loš trenutak na ovom susretu za navijače Intera desio se sredinom prvog dijela meča kada je iz igre zbog povrede morao izaći Radja Nainggolan.

Belgijski vezista je bio u duelu sa Lucasom Biglijom nakon čega je ostao da leži na travi te je odmah zatražio izmjenu.

Zanimljivo, kada se pogleda fotografija tog trenutka, čini se da su obojica u isto vrijeme napravila prekršaj, pa nije ni čudo da je i Biglia ostao na travi, ali je ipak stisnuo zube i nastavio meč.

Njihov duel je očito zbunio i glavnog suca koji na kraju nije uopšte odlučio da svira faul iako je jasno da je kontakta bilo, ali ne zna se s koje strane više.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Top Komentari

dobojan90
Radja blizi lopti, Lucas startovao!
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi