Nainggolan više ne fura 'krijestu': Dosta je, imam svoje razloge...
Radja je priznao da mu je bilo drago što su djeca širom svijeta kopirala njegovu čuvenu frizuru, ali on je više neće nositi

Objasnio zbog čega je promijenio frizuru

Nainggolan više ne fura 'krijestu': Dosta je, imam svoje razloge...

Mnogi su primijetili da Radja Nainggolan od prelaska u Inter više ne nosi onu frizuru po kojoj je godinama bio prepoznatljiv.

Takozvana 'krijesta' otišla je u historiju, a italijanske novinare je zanimalo zbog čega se Nainggolan odjednom odlučio na taj potez.

"Gdje je nestala 'krijesta'? Ma, dosta je bilo... Razlozi su isključivo ti što više nisam klinac, imam 30 godina i dugo sam je nosio. Drago mi je što su djeca kopirala moju frizuru", rekao je Nainggolan.

Inače, Belgijanac je o frizuri govorio u opšironom intervjuu koji je dao za Gazzettu dello Sport, gdje je također otkrio i da je Romu napustio jer je osjetio veliko nepoštivanje čelnika kluba koji su, bez njegovog znanja, dogovarali njegovu prodaju u neke klubove za koje Radja "ne bi potpisao ni u ludilu".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Također, Nainggolan je odao i veliko priznanje Miralemu Pjaniću nazvavši ga najboljim fudbalerom s kojim je igrao u karijeri, ne računajući Tottija za kojeg je rekao da je van svake konkurencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi