Predsjednik Juventusa fotografijom na kojoj su dva autobusa poslao jasnu poruku

Prozvao Napolitance

Predsjednik Juventusa fotografijom na kojoj su dva autobusa poslao jasnu poruku

Edmir Škorić

U srijedu navečer je odigran veliki italijanski derbi u kojem je slavio Juventus, koji je na San Siru s 3:1 slavio protiv Juventusa.

To je ujedno znak da Juventus nije odustao od Scudetta i da je možda prerano otpisan iz borbe, mada Milan ostaje lider unatoč tom porazu.

Utakmica je odigrana iako su obje ekipe imale po dva pozitivna slučajeva među svojim igračima (Rebić, Krunić i Alex Sandro, Cuadrado), a prvi čovjek torinskog kluba Andrea Agnelli je objavio fotografiju Juventusova dva autobusa pred stadionom u Milanu.

Na taj je način, smatraju italijanski medji, prozvao Napoli, koji je ranije zbog koronavirusa odbio da dođe u Torino na utakmicu. Tada je Juventusu najprije pripisana pobjeda službenim rezultatom 3:0, ali je naknadno Napolijeva žalba usvojena i poništena su tri boda Staroj dami, pa se derbi Juventus - Napoli tek treba odigrati.

Potražite više informacija na temu Serie A:

A Agnelli je jasno htio da poruči kako su u njegovoj ekipi pratili sve protokole, ali da nisu izbjegavali odigravanje utakmice. Čak su čekali na dan utakmice da im jave rezultate testiranja, nakon čega su u podnevnim satima krenuli s dva autobusa put Milana.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kenotala
Ko hoce nađe način, ko neće nađe izgovor...uvijek bilo
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi