Fotografija govori više od 1000 riječi: Cristiano Junior je ponosan na oca!
Malo ko je očekivao da će Juventus lagano stići prednost Atletica. Čudo se na kraju desilo i Juve je sa 3:0 prošao među osam (Foto: EPA)

Ronaldov sin nije sakrivao emocije

Fotografija govori više od 1000 riječi: Cristiano Junior je ponosan na oca!

M. Šljivak

Cristiano Ronaldo je čarobnom partijom odveo Juventus u četvrtfinale Lige prvaka.

Fantastični Portugalac je postigao hat-trick u uzvratnom meču protiv Atletica (3:0), a na kraju je Starad dama zahvaljujući njemu prošla među osam najboljih timova Evrope.

Sa tribina su utakmicu naravno pratile i porodice svih fudbalera. Naravno, najviše pažnje je poklonjeno porodici Cristiana Ronalda, koja je konstantno bila u fokusu kamere.

U toku prenosa bile su vidljive suze Cristianove supruge Georgine, dok je njegov sin Cristiano Junior bio posve miran.

Međutim, kada je sudija odsvirao kraj nastalo je potpuno ludilo. Junior je počeo slaviti kao nikad ranije sa obje ruke u zraku.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Fotografija govori više od 1000 riječi.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi