Fotografija kao dokaz velikog transfera: Navijači Intera već slave

Fotografija kao dokaz velikog transfera: Navijači Intera već slave

Edmir Škorić

Čini se da je stvar gotova, Danac stiže na Giuseppe Meazzi.

Inter radi na transferu Christiana Eriksena, a fotografija koja kruži inetrnetom dokaz je da je stvar jako blizu realizacije. Naime, Interov direktor i mag za transfere Beppe Marotta uočen je kako izlazi iz jednog restorana zajedno sa agentom Eriksena Martinom Schootsom u Milanu.

Dogovoreni su lični uslovi između Eriksena i Intera. Igrač je dobio ugovor do ljeta 2024. godine u vrijednosti od osam miliona eura po sezoni uz moguća dodatna dva miliona eura u bonusima.

Sada Interu samo treba dovršiti detalje transfera s Tottenhamom, a tražena cijena ostaje 20 miliona eura.

Eriksen će u junu biti slobodan agent, tako da su već dogovorili lične uslove, a Spursi će morati da ga prodaju do kraja mjeseca jer će na ljeto igrač imati pravo da ode besplatno.

Sky Sport Italia javlja da će Inter sa trenutnih 12 miliona eura, podići ponudu na 18 miliona eura što će biti dovoljno da se sklopi konačan dogovor.

Očekuje se da Inter uskoro završi transfere beka Ashleyja Younga iz Manchester Uniteda te napadača Chelseaja Oliviera Girouda, dok će Leonardo Spinazzola doći u razmjeni s Romom. U drugom pravcu ide Matteo Politano.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Eriksen će u junu biti slobodan agent..........................................
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi