Fotografija koja sve objašnjava: Zašto su Semeda prozvali najgorim desnim bekom u historiji Barce?

Očajan je bio u petak

Fotografija koja sve objašnjava: Zašto su Semeda prozvali najgorim desnim bekom u historiji Barce?

E. Čaušević

Barcelona je u petak doživjela nevjerovatnu katastrofu u Ligi prvaka porazom u četvrtfinalu od Bayerna sa 8:2.

Katalonci su se obrukali za sva vremena protiv njemačkog prvaka, a igrači su se našli na velikim kritikama javnost. No, jedan od njih je posebno prednjačio u tome, a riječ je o Nelsonu Semedu.

Portugalac je imao očajnu noć u Lisabonu protiv Bayerna, te je na desnom beku bio pravi propuh. Nekoliko Semedovih reakcija su direktno bile krivac za golove njemačkog kluba.

To je slučaj i kod posljednjeg gola Bayerna kada je defanzivac Barce pokušala napraviti ofsajd zamku, ali tu je "zaspao" Semedo što su Bavarci odmah kaznili.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Fotografija koja pokazuje kako je Semedo reagovao u toj situaciji je udarna priča u Barceloni. Čak su i mediji proglasili Semeda za najgoreg desnog beka Barce u historiji, a kao objašnjenje svi su postavili ovu fotografiju.

Fotografija Barça BiH.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi