Juventus i Barcelona spremaju još jednu spektakularnu razmjenu?

Stara dama "ispituje teren"

Juventus i Barcelona spremaju još jednu spektakularnu razmjenu?

E. Čaušević

Juventus i Barcelona ovog ljeta uspješno su sarađivali oko razmjene igrača u koju su uključeni bili Miralem Pjanić i Arthur Melo.

Pjanić je odlučio karijeru nastaviti u dresu katalonskog kluba, dok u suprotnom smjeru ide Arthur. Ovaj transfer je ozvaničen prije više od mjesec dana, a igrači će se ubrzo priključiti svojim novim ekipama.

No, italijanski mediji pišu da bi Juve i Barca ponovo mogli sarađivati. Navodno, na pomolu je nova razmjena igrača koju je ovaj put predložila Stara dama.

Calciomercato je objavio da je Juventus spreman da pošalje Paula Dybalu u Barcelonu, a u zamjenu za njega žele Antoinea Griezmanna kojeg vide kao odličan izbor na poziciji napadača.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Griezmann je prije godinu dana iz Atletico Madrida došao u Barcu za 120 miliona eura, ali nije baš oduševio. Navodno, Barca ga je stavila na transfer listu, a to želi da iskoristi Juventus.

Stara dama ne želi da plati za njega 100 miliona eura već su spremni da puste Dybalu u suprotnom smjeru. No, iz Barcelone još uvijek nisu dobili odgovor s obzirom da trenutno vlada haos u katalonskom klubu jer navijači žele totalne promjene u upravi kluba.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jupp
Neymar, Pedro, Dembele, Griezmann, Dybala.. slican stil igre, ofanzivna krila.. svi igraju vrhunski dok ne dodju u Barcu, tesko je nositi se sa Messijem u ekipu i jedino je to Neymar mogao od navedenih.. trebaju dovesti dobrog napadaca, Pjanic dolazi pa su tu pojacali sredinu i dobrog defanzivca.
6 1
ISTINA
Greška velika jer je Dybala ljevak i pokriva isti dio terena kao i Griezman kojem.i jest to bio problem i sad.je višak
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi