Fotografija o kojoj svi pričaju: Gdje je otišao Southgate nakon meča?

Prazne tribine, samo njih dvoje...

Fotografija o kojoj svi pričaju: Gdje je otišao Southgate nakon meča?

Selektor reprezentacije Engleske Gareth Southgate nije imao mnogo razloga za zadovojstvo u srijedu navečer.

Njegov nacionalni tim je poražen u polufinalu Mundijala od Hrvatske i na taj način su srušeni brojni snovi engleskih navijača i reprezentativaca.

Southgate je nakon meča iskoristio priliku da sa terena pozdravi hiljade navijača Engleske koji su stigli u Moskvu kako bi ispratili meč svih mečeva, a nakon toga se popeo na tribine i zagrlio suprugu.

Fotografija njih dvoje na praznim tribinama stadiona Lužniki brzo se pojavila na internetu. Ona je sigurno dokaz koliko je Southgateu sve ovo vrijeme značila podrška supruge te je sasvim logično da je zbog toga dodatno tužan što na kraju fudbal ipak nije uspio da vrati kući.

Podsjetimo, Englezima sada ostaje još jedan susret i to onaj za treće mjesto protiv Belgije u subotu.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi