Roma će sve pokvariti: Juventus odustao od Džeke i krenuo po Suareza?

Stopirani pregovori

Roma će sve pokvariti: Juventus odustao od Džeke i krenuo po Suareza?

Endin Čaušević

Bh. napadač Edin Džeko je u centru pažnje ovih dana jer se špekuliše da će napustiti Romu i karijeru nastaviti u Juventusu.

Italijanski mediji objavili su prije nekoliko dana da je Džeko pristao na transfer u Staru damu, te da će Roma od njegove prodaje zaraditi oko 12 miliona eura s bonusima.

Međutim, pored Džeke predstavnici Juventusa su u kontaktu s Luisom Suarezom koji bi u narednom periodu trebao raskinuti ugovor s Barcelonom. U Juventusu mu žele ponuditi trogodišnji ugovor i platu od deset miliona eura koliko ima i u Barceloni.

La Gazzetta dello Sport je danas objavila da je Juventus sada bliže tome da ozvaniči dolazak Suareza nego Džeke. Navodno, ulogu u svemu tome ima i Roma koja je stopirala transfer.

Kako piše Gazzetta Roma je stopirala pregovore s Juventusom oko Džeke jer nisu u mogućnosti da dovedu Arkadiusza Milika iz Napolija koji je trebao biti zamjena za bh. napadača. Napoli i Roma se ne mogu dogovoriti i zbog toga su Rimljani sve stopirali.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno, Juventus ne želi previše da gubi vrijeme i maksimalno su se sada posvetili dovođenju Luisa Suareza, te čekaju njegov rasplet s Barcelonom oko raskida ugovora.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AmarBolan
Treba napraviti peticiju da izbace Causevica sa redakcije.
8 0
Quartararo20
Hahahahah kakvi pacenici, hajde odlucite se jel sve zavrseno ili je propalo? Dnevnk izbacite po 10 vijesti te Dzeko potpisao pa nakon 2 sata ide demant
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti