6

Komentari (6)

Mele
BUFFON ALVES BONUCCI TERRY BALE GERRARD ØZIL RONALDINJO DE BRUYNE LEWANDOVSKI IBRAHIMOVIC..... Na klupi Silva Suarez, Neuer, Robben,ima jos mnogo dobrih za jos 3 tima da sastavis...
Adnanos
Nije nijedan stoper ni blizu Cannevaru, mislim to je jedini covjek koji je kao stoper bio najbolji na svijetu. Sto se tice golmana tu je nedodirljiv Buffon jer je cak do 36 godine bio najbolji. Najduze vrijeme je bio najbolji golman a od 21 branijo je za Italiju i to kakve je jos golmane skino sa te pozicije, Pagliucu i Peruzzia. Tu nema diskucije.
muratbey
Ovdje je rijec o zadnjih 10 godina
Don Corleone
Kijelini umjesto Van Dajka definitivno
leader_of_wolves
kijelini? da nije smijesno bilo bi zalosno, van dajk ima tehniku za razliku od kijelinija, viši je i brži isto tako od kijelinija, bolji i u skoku naravno, skontaj sta pricas mozda ti bude jasnije..
Don Corleone
Ovo je tim decenije a ne od prošle sezone! Ko iole prati fudbal zna da je Kijelini preko 10 godina konstantano dobar defanzivac i koji gine za klub. Osvojio je silu trofeja uključujući svjetsko prvenstvo dok Van Dajk ima samo jednu LŠ od prošle sezone. Van Dajk tek 2 sezone igra ozbiljan fudbal, donedavno je igrao za Sautempton i borio se za opstanak. Na osnovu čega je on u timu decenije? On nije ni u prvih 10 štopera svijeta.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.