Ni njemu nije lako, ali Totti je morao srušiti dva velika sna navijača Rome

Ništa od transfera

Ni njemu nije lako, ali Totti je morao srušiti dva velika sna navijača Rome

E. Ganibegović

Nakon jedne sezone provedene na Old Traffordu Cristiano Ronaldo je zatražio od čelnika Manchester Uniteda da ga prodaju.

Odmah se njegovo ime povezalo s velikim brojem klubova, a jedna od iznenađujućih opcija koja se pojavila jeste Roma.

Legendarni bivši igrač Rome Francesco Totti prokomentarisao je mogućnost da portugalska zvijezda dođe pod vodstvo Josea Mourinha.

"Da budem iskren, nikad nisam vjerovao u Ronalda u Rimu, jer znam realnost trenutne situacije", rekao je Totti, prenosi Football-Italia.

Ako je Ronaldo tražio da mu se dopusti da napusti United, Paulo Dybala je slobodan igrač. Ovaj 28-godišnji napadač napustio je Juventus 30. juna, kada mu je istekao ugovor i volio bi ostati u Serie A.

U Juventusu je Argentinac igrao sedam sezona, povezivao se s Romom, a to je potvrdio i sam Totti. 

"S Dybalom je to bilo moguće, vrlo moguće. Međutim, tada su se dogodile druge stvari i ideja je nestala.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Otići će negdje drugo i, iskreno, ne znam kamo, ali nadao sam se da može stići do Rome. Postojala je određena mogućnost, bila je to rasprava, ali ne znam šta su rekli na kraju", objasnio je Totti.

U međuvremenu, Monza cilja na Paula Dybalu. Klub koji financira Silvio Berlusconi pokušava dovesti Dybalu, uz Maura Icardija i Andreu Belottija.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi