Neoprezna vožnja mogla je skupo koštati španskog fudbalera
Foto - Screenshot

Saobraćajna nesreća fudbalera Bešiktaša

Neoprezna vožnja mogla je skupo koštati španskog fudbalera

M. Šljivak

Fudbaler Bešiktaša Francisco Montero (23) doživio je danas saobraćajnu nesreću u Istanbulu.

Španski defanzivac koji je već dvije godine član istanbulskog velikana učestvovao je u lančanom sudaru i srećom prošao je bez povreda.

"Hvala svima na porukama podrške. Sve je u najboljem redu, ja sam dobro i samo je stradalo auto", poručio je Montero koji je bio za volanom luksuznog Volva.

Također, i ostali sudionici nesreće prošli su bez povreda, ali je načinjena velika materijalna šteta na automobilima.

Pojavio se i snimak nesreće. Vidljivo je kako je jedan automobil stao na putu, a zatim se vidi trenutak dva udara.

Francisco Montero je karijeru počeo u madridskom Atleticu. Odigrao je 14 utakmica za prvi tim Jorgandžija, ali kako nije dobio previše prostora odlučio se za odlazak iz kluba 2019. godine.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Jednu je sezonu proveo na posudbi u Deportivu iz La Corune, da bi potom stigao u Bešiktaš koji je prošle godine otkupio njegov ugovor.

Montero je za crno-bijele iz Istanbula odigrao 37 utakmica i postigao je dva gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi