U Parizu ne znaju da cijene najboljeg ikad, Kessie pokazao šta čeka Messija, a onda izbrisao story

U Barceloni ga željno čekaju da se vrati

U Parizu ne znaju da cijene najboljeg ikad, Kessie pokazao šta čeka Messija, a onda izbrisao story

Endin Čaušević

Lionel Messi i za vikend na meču PSG - Ajaccio bio je meta navijača kluba za koji igra koji su ga vrijeđali tokom cijele utakmice i izviždali svaki put kada bi bio u kontaktu s loptom. Jasno je da Messi samo čeka kraj sezone da napusti Parižane, a story koji je Franck Kessije sinoć objavio i ubrzo nakon toga izbrisao potvrdio je koliko ga u Barceloni željno čekaju da se vrati.

Messi je zaigrao za vikend nakon što je propustio jednu utakmicu zbog suspenzije koju je dobio od kluba jer je prekršio disciplinu. Argentinac je bez dozvole propustio trening i otputovao u Saudijsku Arabiju, a klub ga je zbog toga suspendovao.

Međutim, nakon javnog izvinjenja Messi se vratio u ekipu i nastupio je u subotu u pobjedi koju je PSG ostvario protiv Ajaccija sa 5:0.

Ipak, ono što je obilježilo meč na Parku prinčeva jesu uvrede i zvižduci koje je Messi dobio od navijača PSG-a koji su poručili da jedva čekaju da Argentinac napusti klub na kraju ove sezone.

Jasno je da i Messi jedva čeka kraj sezone kako bi spakova kofere i napustio Pariz, a koliko u Barceloni željno čekaju da se najbolji igrač svih vremena vrati u taj klub pokazao je i story Francka Kessieja na Instagramu.

Barcelona je sinoć osigurala titulu prvaka Španije, a tokom proslave titule Messi je bio glavna tema u svlačionici ovog kluba.

Oglasi

Prvo je Ronald Araujo u liveu na Instagramu prozvao Messija i pozvao ga da se vrati u Barcelonu, a kasnije je story Kessieja bio u centru pažnje.

Kessie je sa saigračima objavio selfie i napisao je "Samo ti fališ Leo Messi", te je označio Argentinca na svojoj objavi, ali ubrzo nakon toga reprezentativac Obale Slonovače izbrisao je tu fotografiju.

Image

Međutim, već je bilo prekasno za takve poteze jer je ta objava postala glavna tema na društvenim mrežama, a posebno navijača PSG-a koji se čude takvim otvorenim pozivima iz svlačionice Barce za Messija.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U Barceloni na sve načine pokušavaju pokazati Messiju koliko ga vole i žele da se vrati, a čini se da je njegov povratak itekako moguć ovog ljeta što je potvrdio i Laporta.

"Dat ćemo sve što je u našoj moći da se Lionel Messi vrati u Barcelonu. Na tome se već radi i mi se maksimalno trudimo", izjavio je Laporta nakon osvojene titule prvaka Španije.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adrian
Pa nisu ga doveli da se šeta terenom.
0 1
Ecosport
Kessiiiieeee brateeee
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi