Haaland je bio ljut, a onda je "naletio" na glavnog sudiju

Zanimljiva scena

Haaland je bio ljut, a onda je "naletio" na glavnog sudiju

Haris Zilić

Uzbudljivo je bilo na kraju prvog poluvremena četvrtfinalne utakmice između Real Madrida i Manchester City, a domaći su nakon prvih 45 vodili sa 2:1 nakon preokreta.

Po završetku poluvremena, Carvajal je ušao u raspravu sa sudijom Francoisom Letexierom vezano za nekoliko spornih situacija.

Dok je Letexier igraču Reala objašnjavao mahao je rukama, a slučajno je udario Erlinga Haalanda koji je bio na putu za svlačionicu.

Haaland je bio vidno neraspoložen zbog igre u prvom poluvremenu, a ovaj nespretan potez francuskog sudije još više ga je"iznervirao", čak je i dobacio koju riječ.

Sudija je odmah uputio izvinjenje, a ova situacija je dovoljna bila da vrlo brzo postane viralna na društvenim mrežama.

Oglasi

Građani su Madridu vodili sa 0:1, ali Real se brzo sabrao i preokrenuo na 2:1.

Izabranici Pepa Guardiole su već u drugoj minuti malo šokirali Real kada je Bernardo Silva pogodio za 0:1, ali Real se nije dao poremetiti.

Nakon kraće stabilizacije stigle su dvije uraganske minute kraljevskog kluba. Prvo je Camavinga na asistenciju Carvajala u 12. minut pogodio za 1:1, a da bi 14. minuti Rodrygo na asistenciju Vinicusa Juniora pogodio za 2:1.

Ipak City stiže do novog poravnanja u 65. minuti, a fenomenalan pogodak postigao je Foden za 2:2.

Ekipe su počele susret u sastavima:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

REAL MADRID: Lunin, Tchouameni, Rudiger, Mendy, Carvajal, Valverde, Kroos, Camavinga, Rodrygo, Vinicus Junior, Bellingham.

MANCHESTER CITY: Ortega, Dias, Akanji, Stones, Gvardiol, Rodri, Kovačić, Foden, Silva, Grealish, Haaland

Top Komentari

Interista
Jel igro haaland uopšte, nije se vidio večeras
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi