Sergio Aguero se opkladio na meč Real - City i uložio 10.000, tiket prošao u 15. minuti!

Nevjerovatni Argentinac

Sergio Aguero se opkladio na meč Real - City i uložio 10.000, tiket prošao u 15. minuti!

Admin Čaušević

Sergio Aguero je uložio ozbiljan novac na meč Real Madrid - Manchester City te je počeo zadovoljno trljati ruke već u uvodnim minutama utakmice. Rizik se definitivno isplatio.

Aguero je već neko vrijeme u penziji i sada se slobodno može kladiti na fudbalske mečeve. To je uradio i za utakmicu četvrfinala Lige prvaka između Reala i Cityja.

Naime, čuveni argentinski napadač je uložio 10.000 dolara da će na meču u Madridu biti postignuto dva i više golova. Tiket je prošao nakon 15-ak minuta igre.

Već u drugoj minuti Bernardo Silva je na krivoj nozi uhvatio Lunina te zabio za vodstvo Građana, ali Kraljevima nije trebalo dugo da preokrenu.

Prvo je u 12. minuti stvari na početak vratio Camavinga, da bi dvije minute kasnije Rodrygo furioznom kontrom poslao loptu iza leđa Ortege.

Na kraju je Aguero dobio 18.900 eura, što znači da je skoro pa udvostručio uloženi novac. Šta reći, osim svaka čast.

Oglasi

Bivši napadač je većinu svoje karijere proveo igrajući za Manchester City, dok je zanimljivo bio i tiha patnja Florentina Pereza. 

Naime, tokom jedne utakmice Real - Atletico na Santiago Bernabeu stadionu Aguero koji je tada nastupao za Atletico Madrid je ispod crveno-bijelog dresa nosio bijelu majicu. Detalj koji nije promakao Perezu.

"Dobro ti stoji bijelo" poručio je tada prvi čovjek Kraljeva argentinskom napadaču poslije utakmice. Komentar koji je iznenadio sjajnog napadača.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Aguero se tada pripremao za odlazak iz Atletica, njegovi su agenti počeli razgovarati s Realom, napadač je bio oduševljen ponuđenim, ali čelnici Jorgnadžija nisu željeli ni da čuju.

Na kraju je El Kun završio u Manchester Cityju gdje je postao istinska igračka legenda. Karijeru je završio u Barceloni i to iznenada zbog problema sa srcem.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ende
E jes i skinuo kvotu... treba ovo staviti za prijelomnu vijest !!!
1 0
SactownCali
Covjek miliorner nije njemu stalo do tih 8000 usd dollara nego vi nagonite da se kocka
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi