Francuzi 'zaboravili' da imaju Benzemu

Ponovo u centru pažnje

Francuzi 'zaboravili' da imaju Benzemu

Karim Benzema ponovo se našao u centru pažnje medija u Francuskoj. Ovoga puta ni kriv ni dužan. 

Naime, na Twitter profilu francuske reprezentacije osvanula je čestitka Raphaelu Varaneu na plasmanu Real Madrida u finale Lige prvaka, a slučajno ili ne zaboravljen je Karim Benzema. 

"Raphael Varane i Real Madrid su izbacili Atletico i igrat će ponovo u finalu Lige prvaka", glasila je objava na popularnoj društvenoj mreži. 

Nakon toga su, očekivano, uslijedili navijački komentari. Mnogima nije bilo jasno zašto je izostavljen iskusni napadač koji je dao mnogo Francuskoj, ali očito su odnosi na relaciji Benzema - Francuski savez i dalje napeti zbog skandala oko ucjenjivanja Valbuene. 

Navijači su vrlo brzo dobili odgovor, ali on nije bio najbolje smišljen. 

"Pozdrav! Donosimo vijesti samo o igračima koji su igrali za Francusku u posljednjih godinu dana", odgovorili su iz Saveza, da bi potom navijači pronašli čestitku Lacazetteu iz marta i podsjetili ih da je napadač Lyona posljednji poziv zaradio 2015. godine. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije