Franjić: Ovaj tim Širokog Brijega može jako puno napraviti

Plavo-bijeli uskoro idu u Tursku

Franjić: Ovaj tim Širokog Brijega može jako puno napraviti

NK Široki Brijeg se u klupskom kampu "Musa-Karačić" trenutno priprema za nastavak premijerligaške sezone.

Plavo-bijeli pod palicom trenera Sedloskog marljivo odrađuju vježbe i treninge, prije nego što se zapute u Tursku, a o dosadašnjem toku priprema govorio je i ofanzivac Petar Franjić u čije će igračke kvalitete bh. premijerligaš polagati velike nade u nastavku sezone.

"Zasad sve ide po planu, marljivo radimo, unatoč nepovoljnim vremenskim uvjetima na početku priprema. No, prilagodili smo se, moramo ovih desetak dana do odlaska u Antaliju maksimalno iskoristiti. Najbitnije je kvalitetno odraditi bazični dio priprema", kaže Franjić.

Ovaj krilni igrač osvrnuo se i na mogućnosti trenutnog kadra. Istaknuo je kako se radi o vrlo respektabilnoj ekipi koja može jako puno napraviti u proljetnom dijelu sezone.

"Na proljeće ćemo sigurno imati kvalitetniju ekipu. Sa Zvonkom Pamićem sam igrao u NK Istra 1961, jako je dobar igrač. U kadar nam se vratio i Tomislav Turčin, stigao je Ivan Enin, odličan igrač s puno iskustva... Sve ovo je jamac kako imamo vrlo respektabilnu ekipu koja može jako puno napraviti", dodao je Franjić.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

Franjić je u nekoliko utakmica za Široki Brijeg pokazao o kakvom se igraču radi, a na Pecaru je, podsjećamo, stigao u oktorbu 2018. godine. Kroz karijeru je igrao za Domžale, Split, Istru, Dinamo, Lokomotivu, azerbejdžansku Gabalu...

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi