Nizozemci poručuju: "Sve se vrti oko nedjelje"

Meč Lige nacija

Nizozemci poručuju: "Sve se vrti oko nedjelje"

Admin Čaušević

Bosna i Hercegovina će nakon ispadanja od Sjeverne Irske u oktobarskom prozoru odigrati još dva susreta i to u okviru Lige nacija. 

Zmajevi će u nedjelju na Bilinom polju dočekati favorizovanu Nizozemsku koja je poražena u prijateljskom duelu protiv Meksika.

Frank de Boer je debitovao porazom, ali kako je kazao poslije utakmice "sve se vrti" oko nedjeljong duela protiv Bosne i Hercegovine.

"To što nisu igrali najbolji bi mogao biti izgovor, ali sve se vriti oko nedjelje. Naravno da želim pobijeđivati, ali isto tako znam da nismo trebali sve usmjeriti na ovaj meč, to je logično", rekao je De Boer.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Utakmica u Zenici će biti prvi međusobni duel ove dvije selekcije. Početak utakmice je zakazan za 18 sati.

UEFA je odlučila da utakmicu sude Rumuni. Za glavnog arbitra je delegiran Istvan Kovacs, a njegovi pomoćnici će biti Ovidiu Artene i Valentin Avram. Za četvrtog sudiju delegiran je Sergei Ivanov iz Rusije.

Top Komentari

felee
Visca ce vas sam pobijediti
11 4
BBB25
Od mnogih gluposti koje je lupio,Amar je 100 % upravu u jednoj stvari. Mi smo prosjecna reprezentacija,sa 2 svjetska,4 prosjecna igraca... A ostatak je popunjavanje kadra
11 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi