Fudbal im ne ide, pa probali sa MMA: Tuča saigrača na treningu Feyenoorda
Foto: Screenshot

Tenzije kulminirale fizičkim obračunom Van Beeka i Berghuisa

Fudbal im ne ide, pa probali sa MMA: Tuča saigrača na treningu Feyenoorda

U svlačionici Feyenoorda očigledno vlada izuzetno loša atmosfera, a na današnjem treningu je došlo i do tuče dvojice fudbalera ove ekipe, Svena van Beeka i Stevena Berghuisa.

Feyenoord ove godine sigurno neće odbraniti naslov prvaka Holandije, s obzirom da se još krajem prvog dijela sezone oprostio od utrke za titulu, a čini se da su frustracije zbog loših igara kulminirale i u samoj ekipi.

Naime, na današnjem treningu je došlo do fizičkog obračuna napadača Berghuisa i defanzivca Van Beeka. Odbrambeni fudbaler Feyenoorda je grubo startovao na Berghuisa kojem se to nikako nije svidjelo pa je došlo do tuče.

Van Beek i Berghuis su razmijenili nekoliko udaraca prije nego što su ih saigrači, na sreću vrlo brzo, razdvojili.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Feyenoord se nakon 24. kola Eredivisie nalazi na četvrtom mjestu sa 20 bodova zaostatka za vodećim PSV-om.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi