10

Komentari (10)

Amansio
Koga ti farbaša i budalom praviš zastuvit fudbal moronu, podpuno onda jer je nebitno jel pod okriljem fife ili super lige ako si humanista. Ili nemoj lovu davat za zvijezde daj ih ukrajini.
Ibro
Treba li su Perez i drustvo uzeti puske i ici braniti Ukrajinu . Kakve sve gluposti jos nece reci
ZIZOU1234
Evo Perez upravo javio,ne može zaspati zbog tvog odgovora...hahaha ja budale ..
Asina
Začudo ,a u Palestini kao da se ništa ne dešava....Arapi i karakter....
I tek sad to vidiš?Stvarno vi muslići iz BiH imate dječiju pamet kad mislite da je bogatim Arapskim državama stalo do vas a kamo li do siromašnijih Arapskih država dole.Živio sam dvije godine dole pa to znam.Što ove izbjeglice iz Sirije ili Iraka ne idu u Zaljevske države koje su bogatije nego EU nego hoće na Zapad?Pa zato što ih ne žele dole osim nekoliko postotaka njih sa školom.Za prljave i teške poslove im radi sirotinja iz Azije.A Zapadnjaka ima masa koji su ekstra plaćeni kao stručnjaci.Boli njih ćošak za Palestinu osim na jeziku,koliko znam dosta tih država je unatrag koju godinu uspostavilo diplomatske odnose s Izraelom s kojim su sklopili nezvanični vojni savez a ne samo ekonomsku saradnju.Jer im je Iran zajednički neprijatelj a Palestinska teroristička organizacija Hamas je eksponent Teherana.Problem je međumuslimanskim Šitsko-Sunitskim zvjerstvima a ne u Zapadu.Iako ima izuzetaka jer su Palestinci suniti a Iranci šiti.
Goran86
Cuj patetike i ko se javio..
atomskimrav
E cuj ko se javio, ko cemu ***** o postenju!
denimen9
Možda Evrope i Ukrajine neće biti, ali Super Liga će da krene ubrzo.
Nece biti ni velike Rusije kao sto je sada, jer 22 nacije unutar Rusije treba da dobiu svoju nezavisnost, originalna autohtona Rusija treba da bude upola manja od danasnje, danasnja Rusija je velika zahvaljujuci osvajanju i otimacini ondasnje carske Rusije, pa kad se je raspala otomanska imperija, zasto se ne bi raspala i velika Rusija, sve sto je nastalo silom treba i da nestane, to jest da se raspadne.
denimen9
@Nogometas vidim da nisi shvatio šta sam napisao. Kakav je to komentar? Kao ti sada meni u kontru kao neće biti Rusije. I zašto mi objašjnavaš te stvari o nastanku i nestanku Rusije? Vidim ja da ti dobro pokazuješ osnovno znanje iz historije i česitam ti na tome. Ali ako neće argumentovano oko Super Lige da se raspravljaš samnom, zamolio bih te da se diskonektuješ, odeš do kuhinje, uzmeš viljušku, nađeš utičnicu i gurneš je u nju. Hvala
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.