Fudbaler iz BiH je zamjena za Milinković-Savića
SMS je jedan od najtraženijih fudbalera u Evropi (Foto: EPA)

Krunić stiže u Lazio

Fudbaler iz BiH je zamjena za Milinković-Savića

Midhat Šljivak

Ekipa Lazija ovog ljeta bi mogla napraviti jedan od najvećih transfera svih vremena u italijanskom fudbalu.

Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić na meti je mnogih evropskih velikana, a za njegove usluge Nebeskoplavi traže cifru od 100 miliona eura.

Prodajom SMS-a Lazio će imati ogroman budžet za pojačanja, a kao zamjenu za srpskog fudbalera čelnici rimskog kluba vide bh. veznjaka Radeta Krunića.

Ovaj 24-godišnji veznjak odigrao je fantastičnu sezonu u Seriji B za Empoli, privukao je veliki interes, a pored Lazija želi ga i ekipa Napolija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Empoli za usluge bh. fudbalera traži 7.5 miliona eura. Lazio je spreman ponuditi nešto manje novca, te fudbalera Danila Cataldija koji je proteklu sezonu proveo na posudbi u Beneventu.

Sigurno je da će Krunić imati slatke muke kada je izbor novog tima u pitanju, ali neće mnogo izgubiti i ako ostane član Empolija gdje je glavni igrač tima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi