Fudbaler RB Leipziga silovao 26-godišnju djevojku?

Pokrenuta istraga

Fudbaler RB Leipziga silovao 26-godišnju djevojku?

Austrijski reprezentativac Stefan Ilsanker našao se u središtu velikog skandala.

U ovoj sezoni Ilsanker gotovo nikako ne igra za RB Leipzig, a novi problemi po njega uslijedili su nakon što ga je 26-godišnja djevojka optužila za - silovanje.

Sve se navodno dogodilo tokom zabave u jednom stanu u Salzburgu, a s obzirom da je slučaj prijavljen nadležnim organima, protiv iskusnog defanzivca je pokrenuta istraga i uskoro će biti saslužan.

Povodom ovakvih napisa iz RB Leipziga se još nisu oglašavali, ali jeste Ilsankerov agent Kurt Jelinek koji je za "Salzburger Nachrichten" kazao kako su optužbe lažne i da vjeruje da njegov klijent nije kriv.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ilsanker za RB Leipzig inače nastupa od 2015. godine. Ranije je igrao u Austriji za Salzburg i Mattersburg.

Top Komentari

free_shooter
Ako jeste treba mu uzvratit istom mjerom , sa crnjom kakvim , mada ovi slucajevi u posljednje vrijeme su tu samo da se pokusaju pare uzeti od fudbalera . Opet nikad neznas , nisu ovi fudbaleri dobri sa glavama sve je moguce
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi