Fudbaleri Barcelone pjevali uvredljive pjesme o Real Madridu

Za vrijeme slavlja u svlačionici

Fudbaleri Barcelone pjevali uvredljive pjesme o Real Madridu

Fudbaleri Barcelone su ovog vikenda pobjedom protiv Atletico Madrida zvanično postali novi šampioni Španije, a nakon utakmice uslijedilo je veliko slavlje u svlačionici Katalonaca.

Ono što je španskim, a posebno madridskim medijima zapalo za oko jesu pjesme koje su u svlačionici pjevali fudbaleri novog osvajača Primere, koji su se više ponašali kao navijači nego igrači Barcelone.

Na video klipu snimljenom ispred zatvorenih vrata svlačionice u kojoj su boravili fudbaleri Barcelone čuje se pjesma igrača, čiji su stihovi upućeni Real Madridu.

"Mi smo šampioni, čujete li go*na iz Madrida", orilo se u svlačionici Katalonaca.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti