Fudbaleri Sarajeva trenirali na Bilinom polju uoči sutrašnjeg finala Kupa BiH
Uščuplić sa ekipom na današnjem treningu u Zenici, uoči sutrašnjeg finala Kupa BiH

Bordo tim sutra želi trofej i izlazak u Evropu

Fudbaleri Sarajeva trenirali na Bilinom polju uoči sutrašnjeg finala Kupa BiH

Dino Kurbegović, foto: Dino Kurbegović

Fudbaleri Sarajeva odradili su i službeni trening na stadionu Bilino polje u Zenici pred sutrašnje finale Kupa BiH u kojem će snage odmjeriti sa Veležom iz Mostara.

Iako je trening bio zatvoren za javnost, naša ekipa uspjela je da napravi galeriju slika i uvjeri se u opuštenu atmosferu koja vlada u bordo taboru pred sutrašnji meč.

Ne treba ponavljati da je za izabranike Dženana Uščuplića sutrašnja utakmica ujedno i meč sezone, te posljednja prilika da osvoje trofej, ali i da izbore izlazak u Evropu.
Šef stručnog štaba Dženan Uščuplić i njegovi saradnici, te nekoliko igrača već je osvajalo trofeje i igralo ovakve utakmice, tako da su kada je u pitanju borba za trofeje tim s Koševa u prednosti nad ekipom Veleža, ipak sigurno da je veći pritisak u redovima bordo tima, koji je dosta uložio ove sezone, da bi na kraju ostao bez trofeja i Evrope.

Navijači Sarajeva očekuju sutra da Velkoski, Suljić, Ahmetović, Mujakić i ostali konačno budu na visokom nivou, te da konačno pokažu i dokažu kvalitete koje posjeduju.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Sigurno da nas sutra očekuje veoma interesantan meč, nadamo se da će sve proteći u sportskom duhu, da će se nakon utakmice najviše pričati o sjajnoj igri, te atmosferi na stadionu, što nam je sigurno svima jedini cilj.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1644068495
Forza Sarajevo!
6 2
zaara_hz
IGRAJ BORDO BIJELI!!!!
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti