Fudbaleru Borca pozlilo tokom štrajka glađu

Čekaju da im se neko obrati

Fudbaleru Borca pozlilo tokom štrajka glađu

Midhat Šljivak

Dvadeset pet fudbalera Borca od ponedjeljka štrajkuje glađu ispred zgrade opštine Čačak zbog neizmirenih dugovanja koje klub ima prema njima.

Igrači su se na ovaj potez odlučili nakon što im je klub ostao dužan veću količinu novca, a ovo je svakako presedan u svijetu fudbala.

Tokom štrajka jednom fudbaleru je i pozlilo i njemu je pružena pomoć.

"Večeras smo ostali bez jednog štrajkača, nakon intervencije Hitne pomoći morao je privremeno da nas napusti i smjestili smo ga u hotel. Sve je ok i biće sve u redu a gospoda iz opštine Čačak neka i dalje ignoriše igrače", saopšteno je iz Sindikata fudbalera.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Igrači nastavljaju svoju borbu, a vidjet ćemo koliko će uspjeti u svojim namjerama.

Top Komentari

goku_iz_sirokog
I ovakav klub izbori Europu, i to ne travnjaku već ispod stola. Mrs stoko pokvarena dabog da propali
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti