Počeo prvi štrajk glađu u modernom fudbalu: Bivši igrači Borca traže ono što im pripada

Prevareni fudbaleri traže isplatu dugovanja

Počeo prvi štrajk glađu u modernom fudbalu: Bivši igrači Borca traže ono što im pripada

Kako su mediji u komošiluku i sami igrači to nazvali, večeras je počeo prvi štrajkl glađu u historiji profesionalnog fudbala.

Na radikalan potez su se odlučili bivši fudbaleri Borca iz Čačka, a svoj protest su zvanično počeli večeras u 19:00 ispred Opštine Čačak.

Bivši fudbaleri čačanskog kluba su krenuli sa štrajkom jer je istekao rok od 10 dana da im se isplate dugovanja.

U čitavu stvar je navodno uključena i "šema" za pranje novca, pa su tako navodno gradski funkcionieri u Čačku desetine miliona dinara namijenjenih Borcu uplaćivali jednom planinarskom društvu iz Bajine Bašte. Na taj način se prao novac iz budžeta opštine.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Problem je što je Borac navodno učestvovao u prevari i uz podršku funkcionera dovodio igrače znajući da ih neće platiti - poručeno je iz Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost.

Bivši fudbaleri Borca sada štrajkom glađu žele skrenuti pažnju na svoj problem i prikupiti podršku javnosti ne bi li nekako uspjeli naplatiti dugovanja...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti