Drama u Srbiji: Spremni smo napraviti nešto što svijet još nije vidio!

Nogometaši Borca iz Čačka ogorčeni

Drama u Srbiji: Spremni smo napraviti nešto što svijet još nije vidio!

FK Borac Čačak, srpski niželigaš, istupio je iz svih natjecanja pod ingerencijom FSS. Njihovi nogometaši tvrde da su izigrani i da im još nisu isplaćene plaće.

Igrači su htjeli sve riješiti mirim putem, no sada su zaprijetili ozbiljnim priopćenjem.

"Obavještavamo javnost da smo dana 25. maja 2020. poslali pismo na adresu grada Čačka kojem smo dali rok od 10 dana da se mirnim putem dogovorimo o isplati dugova koji FK Borac ima prema nama, po konačnim sudskim presudama nadležnih sudskih organa".

FK Borac bio je financiran iz gradskog budžeta, predstavnici grada bili su u upravljačkom tijelu kluba, a odluka o istupanju iz svih natjecanja i dovođenje FK Provo (sadašnji FK Borac 1926) u Čačak učinjeno je uz prešutnu podršku grada Čačka, a s jasnom namjerom da nam se ne plate pošteno zarađene plaće. Grad Čačak smatramo najodgovornijim za to što smo kao bivši igrači FK Borac izigrani, iako smo naš posao radili pošteno, s uspjehom i preživjeli smo sa svojim porodicama teško razdoblje u klubu i životu".

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Ako grad Čačak ne bude ispoštovao naš zahtjev, ne pozovu li nas na dogovor i ne ponude rješenje u roku od 10 dana, mi ćemo se okupiti ispred gradske općine gdje ćemo za početak detaljno obavijestiti javnost o svim detaljima vezanim za FK Borac, nakon čega ćemo započeti protest kakav nije još zabilježen u nogometnom svijetu. Također, ne želimo da naše nezadovoljstvo i ogorčenje bilo tko dovodi u vezu s politikom ili političkim strankama. Mi smo obični građani, sportaši, politikom se ne bavimo, niti nas politika zanima." - naveli su nogometaši Borca u svom priopćenju. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi