Fudbalska krv u venama: Ronaldov sin pozvan u reprezentaciju
Foto: Instagram

Ronald Lima u mladoj reprezentaciji Brazila

Fudbalska krv u venama: Ronaldov sin pozvan u reprezentaciju

Legendarni Ronaldo Luis Nazario de Lima sigurno može biti ponosan. Naime, čini se da će njegova porodica biti bogatija za još jednog vrhunskog fudbalera.

Sin legendarng Ronalda, Ronald Nazario de Lima, je pozvan u juniorsku reprezentaciju Brazila sa kojom će nastupati na Maccabijskim igrama, velikom sportskom događaju koji se održava svake četiri godine u Izraelu.

Mladi Ronald pred sobom ima dug put želi li u fudbalu postići barem djelić onoga što je postigao njegov otac, međutim nekada fantastični napadač je, razumljivo, veoma ponosan na svog sina. Ronaldo je tako na svom Twitteru objavio sliku U18 reprezentacije Brazila, na kojoj se nalazi i njegov sin, uz natpis:

"Ovo je tim Brazila koji će predstavljati državu na Maccabijskim igrama 2017. Poseban zagrljaj za mog sina koji je u ekipi. Sretno momci!"

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Ronald je rođen u Italiji 1999. godine u vrijeme kada je njegov otac nastupao za Milan, a da njegovim venama teče "fudbalska" krv govori činjenica da je i njegova majka Milene Domingues bivša fudbalska reprezentativka Brazila.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi