Završena sjednica Izvršnog odbora

BiH će novog selektora dobiti do kraja godine?

13

Komentari (13)

2323
NE valja Pape Robi Mesha sada Bajevic..ok..sad ce vam strucna osoba Vico dovesti trenera,pa sta cete onda
Probisvjet
Daj Barbu. Njemu se moze i oprostiti, ovima ce baklja cim prije ulujetati u teren.
Opijum
Nije ti on podoban buraz, mozemo maštati do sutra
Krosteutegurovic
Ja nerazumijem što ste navalili na Barbareza, pa on nije u fudbalu godinama, to što je on živa legenda to mu nemože niko uskratiti, ali to da je za selektora nije, ipak treba biti neko ko je u fudbalu na neki način
Zikazaza07
Pa ako Begic i kompanija mogu odredjivati o selektoru koji nisu kako treba loptu sutnuli u zivotu zasto Barba ne bi bio selektor
Krosteutegurovic
Care nek on bude što se mene tiče, meni ni u džep ni iz džepa ali ipak treba imati nekog iskustva. Nama nemože pomoći ni Morinjo dok se god politika miješa u sport jer tu je najvaći problem. Kod nas se selektor najmanje pita pri izboru igrača, i dok se god to ne promijeni tu nema napredka.
milivoje
A o svom neradu nisu diskutovali,stoko napolje!
Tas14
Pape trener a Barbarez pomoćnik. Kakva bi to hemija bila...
dinass
Hoce Krstajica da uvale, sto se mene tice covjek koji je ovdje rodjen a izabro da igra za drugu zemlju nesmije biti selektor pogotovo dok legende ove zemlje nisu ni u razmatranju, prvensveno Barbarez.
ragge
Nikakve veze nema ko je trener, ko god dodje opet ce isto biti.. neke stvari ne moraju mijenjati iz korijena a ne samo razlog svih problema i losih rezultata traziti u treneru..
19501911
Svaka cast druze,i da dojde Barbarez kojeg ovdje 90% s ovog portala oce,nkakon 3 utakmice ****t ce mu mater i rec kako mrzi BiH,puno se stvari treba izmjenit pa onda selektoe!!
zgembo.popuslic
100% ste obojica u pravu, dok se ne otjeraju raznorazni menadjeri koji guraju svoje igrace u reprezentaciju zajedno sa savezom a selektor se tu nista ne pita, nama ce bit isto ko god dodje za selektora... nije problem u selektorima nego u igracima koji se pozivaju
pjanke.sa
E moj Dusane sto ce ti to da ne dodjes?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.