BiH će novog selektora dobiti do kraja godine?

Završena sjednica Izvršnog odbora

BiH će novog selektora dobiti do kraja godine? · Saznajemo

S. Mlaćo

Na sjednici Izvršnog odbora NS BiH danas je usvojen izvještaj sada već bivšeg selektora naše reprezentacije Dušana Bajevića i njegovog stručnog štaba.

Neslužbeno saznajemo da je stručni štab naše reprezentacije preuzeo odgovornost zbog loših rezultata u proteklom periodu, te da su u IO rezultate u Ligi nacija i baražu "proglasili" neuspjehom.

Ono što je svakako najzanimljivije, na sjednici je dogovoreno da se ubrza proces imenovanja selektora. Tako će nogometna reprezenacija naše zemlje novog selektora dobiti do kraja ove godine ili početkom naredne.

Nije se raspravljalo o mogućim kandidatima za upražnjeno mjesto selektora, ali već na narednoj sjednici mogli bismo znati ko će biti najozbiljniji kandidati.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Zanimljivo da se na današnjoj sjednici nije pojavio bivši selektor Dušan Bajević o čijem izvještaju se zapravo i raspravljalo.

Top Komentari

dinass
Hoce Krstajica da uvale, sto se mene tice covjek koji je ovdje rodjen a izabro da igra za drugu zemlju nesmije biti selektor pogotovo dok legende ove zemlje nisu ni u razmatranju, prvensveno Barbarez.
12 1
Probisvjet
Daj Barbu. Njemu se moze i oprostiti, ovima ce baklja cim prije ulujetati u teren.
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi