Dalić dobio 'vruće' pitanje na press konferenciji: "Ne zamaram se time"

Veliki ispit večeras čeka Vatrene

Dalić dobio 'vruće' pitanje na press konferenciji: "Ne zamaram se time"

Samir Mlaćo
Pred nogometašima Hrvatske večeras je novi ispit.

Vatreni od 20:45 igraju protiv selekcije Francuske i biće to pravi spektakl na Poljudu.

U selekcije Hrvatske razočarani su poslije poraza od Austrije prije par dana, te je večerašnji ispit prava prilika za iskupljenje.

Selektor Zlatko Dalić dobio je veliki broj pitanja, a jedno se odnosilo i na to da li razmišlja o ostavci.

"Svako ima pravo na kritiku, ne zamaram se time. Radim najbolje što mogu i nemam potrebe razmišljati o tome“, rekao je Dalić.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Dalić je najavio i da će biti određenih promjena u timu u odnosu na meč sa Austrijom.

Hrvatska je u tome meču poražena sa čak 3:0.

Top Komentari

Realist
Kakva ostavka. Radi ove lige nacija koja nam nista ne moze donjet. I onako cemo se pasirat na Euro kroz grupu kvalifikacija. A sad bezpotrebno umarat Luku i ostale senatore je bez veze. Duje se ženi dan poslje utakmice protiv Austrije. I da izgubite sve ove 4 tekme nema veze. Bitno je se odmorit i sezonu u klubovima odradit vrhunski da su svi u formi za 11. mjesec
0 4
bk123
Treba postaviti prioritete, šta je važnije liga nacija il SP....mislim da je liga nacija bezveze a kao što možete čitati sve više i više igrača javno protastuje zbog ovog nepetrebnog takmičenja... umjesto da su igrači na odmoru ooslje naporne sezone ovo takmičenje im uzima 15 dana odmora a nebitno skroz....Daliću budi te oravi na SP hebeš ligu nacija
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti