Fudbalski savez Republike Srpske zaustavlja takmičenja

U nižim ligama

Fudbalski savez Republike Srpske zaustavlja takmičenja

E. Škorić
Teme:

Fudbalski savez Republike Srpske poslao je službene dopise klubovima kojima je obavijestio članove saveza da se takmičenje u nižim ligama zaustavlja na neodređeni period.

To se odnosi na niže lige, do Prve lige Republike Srpske.

“Poštovani, shodno zaključku Republičkog štaba za vanredne situacije od 21. marta 2021. godine, kojima je između ostalog zabranjen rad subjekata u okviru svoje djelatnosti okupljaju veći broj lica na jednom mjestu, a u vezi dopisa broj 20.07/052-1823.2/21 od 22. marta 2021. godine, Ministarstva porodice, omladine i sporta, dužni smo vas upoznati da se obustavljaju sve trenažne i takmičarske aktivnosti u Drugoj ligi Zapad, Drugoj ligi Istok, Regionalnoj ligi Zapad, Regionalnoj ligi Centar, Regionalnoj ligi Istok i Omladinskoj kvalitetnoj ligi FSRS (pioniri) po grupama Zapad, Istok i Jug.

Takmičenje u Prvoj ligi RS, Prvoj futsal ligi FSRS, Futsal Kupu FSRS i Omladinskoj ligi BiH (juniori i kadeti), odvijaće se po Kalendaru takmičenja FSRS, a o nastavku takmičenja za gore navedene lige Fudbalski savez Republike Srspke, će naknadno obavjestiti klubove” – piše u dopisu FSRS upućenom klubovima.

Top Komentari

Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
Raja smrdi na lockdown ovako su i prosle godine postepeno zatvarali sve i zaustavili takmicenje. Kakvi debili sestre mi pozelis se tekmi preko zime i opet hoce da ukinu,nije ni do titule koliko je gledanja utakmica vise pun ***** svega bgm
9 0
samoLagano
Svakako bi rudar usao u ligu i ovake a bas ce bit sranje ako obistave i PL
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi