Traže se klubovi učesnici Prve lige RS, za sada dvije odbijenice

Jedna pozivnica prihvaćena

Traže se klubovi učesnici Prve lige RS, za sada dvije odbijenice

A. Čaušević
Teme:

U Prvoj ligi RS sljedeće sezone će se takmičiti 16 klubova. Očekuje se da se u narednom periodu popune upražnjena mjesta. 

Kako sada stvari stoje poznato je osam sigurnih učesnika, to su: Rudar Prijedor, Kozara, Alfa Modriča, Slavija, Tekstilac, Podrinje, Jedinstvo Brčko te Željeznčar Sport Team iz Banja Luke.

FS RS je proteklih dana poslao pozivnice za popunu slobodnih mjesta. Poziv je prihvatio Ljubić iz Prnjavora, dok su pristigle i dvije odbijenice.

Nakon Romanije sa Pala na pozivu da učestvuje u takmičenju zahvalio se FK Milići koji se inače takmiči u Drugoj ligi grupa Istok.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

U Prvoj ligi Rs bi se sljedeće sezone trebao takmičiti i nekadašnji prvak BiH, Leotar, dok je neizvjesno šta će biti za Zvijezdom 09 čija sudbina zavisi o odluke o Premijer ligi BiH.

Top Komentari

magistar
Liga Republike Srpske ce biti zanimljivija nego ikad. Ulaze Leotar, Sutjeska, Drina, Sloboda Novi Grad, Ljubić, Sloga Doboj, Borac Kozarska Dubica. Sve klubovi sa tradicijom iz vecih opstina, i svi su radili u medjuvremenu na infrastrukturi.
2 2
rodjeni95
8 sigurnih, a vec dvije odbijenice, kako misle 16 ih nakupiti wtf
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi