Fukare: Protiv smo (ne)prijatelja Slobode

Novo saopštenje za javnost

Fukare: Protiv smo (ne)prijatelja Slobode

Edmir Škorić

Navijači tuzlanske Slobode, Fukare, izdali su novo saopštenje, a vezano za izbor novog predsjednika FK Sloboda.

Saopštenje najvatrenijih navijača Slobode prenosi u cjelosti:

Dana 27.06.2023 godine održan je sastanak Komisije koja je trebala donijeti konačnu odluku o prijedlogu gospodina Husića za formiranje novog UO FK Sloboda Tuzla.

Ista je nedugo zatim prekinuta našim prisustvom gdje smo uočili da pojedinci koje smo smatrali "braćom" sa tribine odbijaju potpisati papir gdje su navedena imena 7 osoba koja bi sačinjavala UO FK Sloboda.

A radi se o predstavniku UG Prijatelji FK Sloboda - Aleksandru Joviću i predstavniku FK Sloboda - Eldaru Jusufoviću.

Oglasi

Predstavnik UG Prijatelji FK Sloboda je odbio svaki prijedlog za brži oporavak kluba, a u nekim svojim ranijim obraćanjima izrazio potpuno nepoštovanje i prozivanje naše navijačke skupine poput slogana njemu dobro poznatog “nisu sve fukare Fukare, ali ima Fukara koje su fukare.

Iako se do sad nismo oglašavali, sada ćemo javno, protiv smo udruženja građana (ne)prijatelji FK Sloboda i tako će ostati sve dok se ne ograde od svojih članova koji blate njihovo ime.

Isto tako Eldar Jusufović, koji je bio naš brat sa tribine, nam okreće leđa i iako je u ostavci na mjestu sportskog direktora odbija da potpiše prijedlog novog saziva UO. Također Eldar Jusufović odbija nastaviti sastanak pred predstavnicima navijačke skupine, napušta istu i odlazi iz prostorija.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovim putem se želimo zahvaliti i iskazati punu podršku gospodi Denisu Kariću i Gradimiru Crnogorcu na predanom radu i težnji za napredovanje našeg Kluba.

O svim daljim mjerama će naša sportska javnost biti blagovremeni obavještena.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

realista1982
Jović vječni kontraš,pod pričom da je za dobrobit Slobode...Sve to treba što dalje od Slobode!
3 2
user1659354598
Vas Azmir kupio za 100 km,pa jesu li te iste Fukare pred kraj prvenstva sami rekli nikada Azmir ,sta se dogodilo mjesec dana poslije t
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti