Furija s povratnicima protiv Albanije i Izraela
Foto: EPA

Lopetegui objavio popis

Furija s povratnicima protiv Albanije i Izraela

Midhat Šljivak

Selektor reprezentacije Španije Julen Lopetegui objavio je popis fudbalera za utakmice protiv Albanije i Izraela u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Španski selektor je u nacionalni tim vratio fudbalera Real Sociedada Asiera Illaramendija, dok su pozive dobili također i Jose Callejon i Rodrigo Moreno, po prvi put od 2014. godine.

Na ovom popisu nisu se našli Suso, Vitolo i David Villa.

Popis Španije:

Golmani: Kepa (Athletic), De Gea (Manchester United), Reina (Napoli)

Odbrana:  Azpilicueta (Chelsea), Carvajal (Real Madrid), Nacho (Real Madrid),

Pique (Barcelona), Ramos (Real Madrid), Bartra (Borussia Dortmund), Monreal (Arsenal). Jordi Alba (Barcelona).

Vezni red: Saul (Atletico), Busquets (Barcelona), Illarramendi (Real Sociedad), Koke (Atletico), Iniesta (Barcelona), Thiago (Bayern), Isco (Real Madrid), Marco Asensio (Real Madrid)

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Napad: Pedro (Chelsea), Callejon (Napoli), Silva (Manchester City), Morata (Chelsea), Iago Aspas (Celta), Rodrigo Moreno (Valencia)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi